Betalen

Artikelen die u via onze webshop bestelt en laat opsturen, kunt u online betalen via iDeal of vooraf betalen door overmaking naar onze bankrekening.

Bancontact

Bancontact is een gegarandeerde betaalmethode die veel gebruikt wordt door consumenten en bedrijven met een Belgische bankrekening. Deze betalingen kunnen wij de volgende werkdag al uitbetalen op uw zakelijke bankrekening.

Kredietcard

Een kredietkaartbetaling is geen gegarandeerde betaling. De consument kan dit bedrag via zijn of haar bank nog terughalen. Deze terugvordering wordt een chargeback genoemd en is mogelijk tot 180 dagen na aankoop.

KBC/CBC Payment Button

Via de KBC/CBC-betaalknop kunnen Belgische klanten van de KBC/CBC bank eenvoudig online betalen. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan.

Belfius Direct Net

Via de Belfius Pay Button kunnen Belgische klanten van de Belfius bank eenvoudig online betalen. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan.

ING Home’Pay

Via ING Home’Pay kunnen Belgische klanten van de ING bank eenvoudig online betalen. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan.

iDeal

iDEAL is een gegarandeerde betaalmethode die gebruikt kan worden door consumenten en bedrijven met een bankrekening bij vrijwel elke Nederlandse bank.

Overmaken

Als u geen gebruik wilt maken van online betaalmogelijkheden, dan is het mogelijk om het totaalbedrag van de bestelling, onder vermelding van het bestelnummer, over te maken op onze bankrekening. Na ontvangst van uw overmaking, zullen wij de bestelling zo spoedig mogelijk toezenden. Het totaalbedrag dient te worden overgemaakt naar bankrekening: BE73063452895560 t.n.v. Eveline Vanparys.